Filter
Variante
Wastafel Vierkant Aanrechtblad Keramisch 37 x 23,5 cm
Prod.-Nr.: BEN10321.1
Wasserhahn: Rechts

€ 54,00*

Wastafels

Het ontwerp van een badkamer kan worden geïndividualiseerd en een persoonlijk tintje krijgen door de verscheidenheid aan ontwerpen bij Wastafels. Wastafels voor op het aanrecht voor een bijpassend badmeubel, wastafels op sokkel voor de designbadkamer en hangende wastafels die zelfs in het kleinste kamertje een plek vinden, kenmerken het assortiment. Maar niet alleen in de ontwerpen maar ook in de materialen worden opzetwastafels en hangende wastafels, evenals wastafels op voet, gekenmerkt door diversiteit. Aanrechtwastafels zijn verkrijgbaar in glas, keramiek of natuursteen. Hetzelfde geldt voor opzetwastafels en hangwastafels, die net als opzetwastafels overtuigen als exclusieve en moderne glazen wastafels, klassieke aantrekkelijke keramische wastafels of luxe natuurstenen wastafels.   

De materiaalkeuze voor opzetwastafels of opzetwastafels, en voor hangwastafels heeft een grote invloed op het ontwerp van de ruimte en heeft een sterke invloed op de sfeer. Je kunt je concentreren op een wastafel die past bij de grootte en het ontwerp van de kamer en een blikvanger wordt in kleine, middelgrote of grote badkamers . Wastafels op voet van glas of keramiek, maar ook van natuursteen, zijn een eerbetoon aan de gezelligheid en harmonie van de sfeer, vooral in luxe daglichtbadkamers. Hangende wastafels of opzetwastafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze gebruikt kunnen worden in grote en kleine badkamers en afgestemd kunnen worden op de rest van de inrichting. Vooral hangende wastafels zijn niet gebonden aan een badmeubel, waardoor ze geen ruimte op de vloer innemen en een stabiele wandbevestiging hebben. Bij een wastafel op voet of een opzetwastafel is de vloer niet vrij en wordt deze ingenomen door de voet van de wastafel op voet of de noodzakelijke onderkast voor een opzetwastafel. Als je de ruimte onder de wastafel niet wilt opvullen, geef dan de voorkeur aan hangende wastafels en kun je kiezen uit verschillende materialen, maten, vormen en kleuren voor hangende wastafels.  

Of je in je badkamer nu wastafels op het aanrecht of hangende wastafels gebruikt, of wastafels op voet bieden een voordeel op het gebied van design en prestaties, klanten kunnen individuele keuzes maken afhankelijk van hun behoeften en kiezen uit een grote verscheidenheid aan wastafels op voet, hangende wastafels en wastafels op het aanrecht. Een wastafel op voet kan heel individueel zijn, niet alleen in vorm en materiaal, maar ook in het ontwerp van de voet . Wastafels op voet met een harmonisch lopende voet die breder wordt naar de vloer toe zijn bijzonder populair en passen goed bij een bad, dat ook vrijstaand in de ruimte staat. Voor de opzetwastafel is een passend badmeubel nodig dat qua afmetingen en textuur van het bovenblad past bij de opzetwastafel en dat optimale opbergruimte biedt . Hangwastafels zijn het gemakkelijkst in gebruik. Hoewel hangwastafels vooral in kleinere badkamers worden gebruikt, kan ook in grote badkamers worden gebruikt, net als een wastafel op voet of een opzetwastafel. Voor grotere gezinnen zijn twee naast elkaar geplaatste hangwastafels niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook erg praktisch en functioneel. 

Door de verscheidenheid in het assortiment van klassieke of individuele opzetwastafels, hangwastafels en wastafels op voet kun je kopen op basis van je eigen ideeën over je droombadkamer. Of de opzetwastafel nu wordt gekozen als keramische wastafel of als glazen of natuurstenen opzetwastafel, ieder individu kan zijn of haar voorkeur en het vloer- en wandontwerp in de badkamer bepalen. Hetzelfde geldt voor hangende wastafels en opzetwastafels van glas, keramiek of natuursteen, die een echte blikvanger worden in de badkamer. Het grote assortiment wastafels op voet, opzetwastafels en hangwastafels van verschillende materialen en in verschillende vormen zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te zoeken naar je gewenste design bij opzetwastafels, opzetwastafels of voor hangwastafels bij .