Filter
Bidetfitting tweegreeps bidet
Prod.-Nr.: BEN10323

€ 53,00*
Bidetkraan met één hendel
Prod.-Nr.: BEN10325

€ 47,00*
Bidetkraan met één hendel
Prod.-Nr.: BEN10328

€ 59,00*
Vorbestellbar
Eéngreeps bidetkraan
Prod.-Nr.: BEN10326

€ 59,00*
Eéngreeps bidetkraan met NEOPERL
Prod.-Nr.: BEN10324

€ 59,00*
Variante
HamburgArt 103 Wastafelkraan Eéngreeps mengkraan
Prod.-Nr.: BEN10302.2
Grundfarbe: Chrom

€ 99,90*
Variante
HamburgArt 103 Wastafelkraan Eéngreeps mengkraan
Prod.-Nr.: BEN10302.1
Grundfarbe: Gold

€ 99,90*
Staande Eéngreeps badkraan
Prod.-Nr.: BEN10244

€ 299,00*

Inbouw & Afvoer

Elke badkamer wordt ook een sieraad met hoogwaardige armaturen. Want met hoogwaardige, glanzende wastafelkranen, badkranen en douchekranen komt de met veel aandacht voor detail ingerichte badkamer het best tot zijn recht. Veel fabrikanten bieden zowel wastafelkranen als badkranen en douchekranen in een uniform ontwerp. Huiseigenaren kunnen kiezen tussen bijpassende wastafelkranen , badkranen en douchekranen of een kleurrijke mix van kranen boven elke wastafel. Maar er zijn niet alleen glanzende kranen voor douches, wastafelkranen en badkranen. Ook matte metalen worden steeds vaker gebruikt voor wastafelkranen, douchekranen en badkranen. De keuze aan wastafelkranen, badkranen en douchekranen is erg groot, omdat huiseigenaren steeds veeleisender zijn geworden.

Alle wastafelkranen, badkranen en douchekranen moeten precies naar wens gemonteerd worden in de douche, boven het bad en op de wastafels . Daarom zijn er ook vergulde wastafelkranen, kranen voor douches en badkranen. Afhankelijk van de interieurstijl van de badkamer kunnen huiseigenaren ook kiezen voor badkranen, douchekranen en wastafelkranen met geëmailleerde en porseleinen knoppen. Het aanbod van variaties van alle internationale fabrikanten op het gebied van wastafelkranen , badkranen en douchekranen is bijna onhanteerbaar groot. Alle metalen kunnen gecombineerd worden met elke gewenste decoratie zolang deze onderdelen maar waterdicht zijn. Zowel moderne wastafelkranen, badkranen en armaturen voor douches als traditionele modellen zijn gewild bij klanten uit alle landen van de wereld. De keuze van armaturen voor douches, wastafelkranen en armaturen voor badkranen is altijd een individuele beslissing die geen grenzen kent. Beauty is in the eye of the beholder - dit gezegde geldt natuurlijk ook voor alle wastafelkranen, badkranen en douchekranen.  Moderne wastafelkranen, douchekranen en badkranen zijn robuust gemaakt en hebben een lange levensduur.

De innovatieve modellen zijn ook heel eenvoudig te installeren. Het beste is echter om een vakman de mooie wastafelkranen, badkranen kranen en douchekranen te laten installeren, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over een krasje . Ook het onderhoud van wastafelkranen, douchekranen en badkranen is kinderspel. Met een goed schoonmaakmiddel en een zachte doek zijn de hoogwaardige wastafelkranen, badkranen en douchekranen in een handomdraai weer glanzend schoon. Ook de binnenste sifons kun je met een paar simpele handelingen eenvoudig schoonmaken en eventueel vervangen door een nieuwe, voordelige sifon. kranen zorgen voor de toevoer van koud en warm water in de badkamer, daarom hebben veel modellen ook een kleine blauwe stip en een kleine rode stip op de knop. De blauwe stip laat koud water stromen, de rode knop zorgt voor warm water. In de regel worden de koudwaterkranen rechts van de wastafels en douches op gemonteerd. De draaibare kranen worden echter ook steeds populairder.

In plaats van twee knoppen hebben deze kranen slechts één hendel die naar gedraaid kan worden. Door simpelweg de hendel op te tillen, stroomt het water al in de wastafel of douchebak. Kranen zijn een kwestie van vertrouwen. Goede kwaliteit herken je ook aan het mooie design en de afwerking van de goede materialen. Nieuwe wastafelkranen, kranen voor douches en badkranen zorgen voor puur plezier bij het handen wassen, douchen en baden van 's ochtends vroeg tot diep in de nacht . Want van mooie dingen genieten alle leden van het gezin.