Filter
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Variante
Wastafelonderbouw Gegoten minerale wastafel laguna easy line brio
Prod.-Nr.: BEN10089
Farbe: anthrazit | Korpus-Farbe: Weiß

€ 999,90*

Badkamermeubels & accessoires

In de moderne badkamer zijn de meubels niet alleen praktisch voor de badkamerbenodigdheden, maar ook een lust voor het oog. Lichte kleuren en extravagante vormen en ontwerpen bepalen het beeld van badkamermeubels die harmonieus zijn afgestemd op behoeften. De vaak kleine ruimte wordt niet volgepropt met meubels, maar alleen het hoognodige wordt geplaatst. Hier moeten de kasten voldoende ruimte bieden voor handdoeken, make-upspullen en alle producten voor zowel haarverzorging als dagelijkse lichaamsverzorging. Het interieur van de badkamer wordt bovendien verrijkt met kleine planken en andere accessoires. Deze creëren ruimte voor alledaagse benodigdheden. Naast bijpassende armaturen zijn badkamermeubels een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven. 

Net als bij badkamermeubels zijn er grote verschillen in de armaturen van douches, baden en wastafels. Is een eenvoudige handdouche of een verstelbare douchekop gewenst? Moet de kraan op de wastafel voorzien worden van een grote of kleine kraan? De aankoop van een kraan is altijd afhankelijk van de smaak van de klant en de plaatselijke omstandigheden zoals doorstroomwaterkoker of warmwatervoorziening. Moderne kranen voor baden, douches en wastafels zijn eenhendelmengkranen om de watertemperatuur te regelen. Er zijn echter nog steeds veel mengkranen met een koudwaterkraan en een warmwaterkraan. Hier kan de klant kiezen uit een breed assortiment van kranen die passen bij zijn of haar individuele behoeften.

Er zijn nu ook grote verschillen in de WC. Sommige klanten geven de voorkeur aan het conventionele staande toilet, terwijl anderen zweren bij een wandcloset. Voor beide modellen is er een onderscheid tussen een laagspoeltoilet en een laagspoeltoilet. Als bij een low-flush toilet de ontlasting in het water van een sifon valt, wordt de ontlasting opgevangen in een trede gevuld met een kleine hoeveelheid water . De sifon bevindt zich aan de voorkant van de low-flush unit en aan de achterkant van de low-flush unit. Of het nu gaat om een wand- of vloertoilet, vlakspoelend of vlakspoelend, alle typen toiletten hebben hun voor- en nadelen. Ook hier, beslist de klant uiteindelijk op basis van smaak en omstandigheden uit een breed scala aan opties.